logo

Vakmanstad

Stichting Vakmanstad (RVS) is een flexibel werkverband dat grootschalige en langdurige projecten in wijken ontwerpt en uitvoert. Daadkrachtige samenwerking en oprechte interesse staat centraal in haar werkwijze.
Zij verbindt in haar projecten verschillende schaalniveaus – straat, buurt, wijk, stad – vanuit een integrale gebiedsontwikkelingsvisie met het oog op duurzame samenlevingsopbouw. Vanuit deze duurzame en integrale visie worden via interculturele talentontwikkeling en actief burgerschap van jongeren in stagenetwerken skills gevormd die de basis leggen voor een 21e-eeuws ambitieus en duurzaam vakmanschap.

RVS werkt vanuit een ecologische visie aan nieuwe manieren van werken. Aandacht voor duurzame kwaliteit wordt met integraal samenwerken verbonden om blokkerende kokervisies te doorbreken. Op basis van wederkerigheid en gedeelde interesse werkt Vakmanstad met haar partners – bewoners, bedrijven, wooncorporaties, overheden, onderwijsorganisaties, zorg- en welzijnsinstellingen – samen om dit doel te realiseren.

www.vakmanstad.nl

datum: juli 30, 2013