logo

Museum Special en informele boekpresentatie: 28-11

Museum Rotterdam heeft op dit moment een bijzondere tentoonstelling: “Echte Rotterdammers, wie denken we wel dat we zijn?”. In deze tentoonstelling gaan ze op zoek naar de identiteit van Rotterdam. Je kunt natuurlijk gewoon op eigen houtje een keer naar de tentoonstelling gaan – wat zeker een aanrader is – maar het Museum organiseert ook zogenaamde Museum Specials.

Hiervoor zoeken ze Rotterdammers, die vanuit hun expertise en ervaring een bijzondere kijk op Rotterdam en de Rotterdammers hebben. Bijvoorbeeld mensen van de RET, taxichauffeurs, kraamverzorgsters, verpleegkundigen, politieagenten, artsen, studenten, etc. Kortom, Rotterdammers die tijdens hun werk of studie veel te maken hebben met andere Rotterdammers en daar iets bijzonders over kunnen vertellen. Wat voor herinneringen, gevoelens en meningen roepen de oude, nieuwe, maar altijd Rotterdamse objecten uit de tentoonstelling Echte Rotterdammers bij jullie op?

Toen wij van de Makers van Rotterdam deze uitnodiging kregen, dachten we natuurlijk gelijk, daar moeten onze Makers ook als groep naar toe.

Denk je, verrek dat klopt, en heb je zin om mee te gaan? Meldt je dan snel aan via info@demakersvanrotterdam.nl en dan duiken we donderdag 28 november van 15.00 tot 16.00 gezamenlijk de tentoonstelling in.

Na de Museum Special nodigen we jullie allemaal uit om een borrel met ons te drinken in de bar van LP2. Daar zullen we met gepaste trots ons boek ‘Sociaal Ondernemen in de participatiesamenleving” presenteren. En uiteraard krijgen jullie allemaal een exemplaar mee. Daar koppelen we nog wel een kleine uitdaging aan, maar wat dat is, horen jullie de 28e.

Leave a Reply

*

captcha *